Optius en | nl  
 
 
 
   
   
 
 

Webbuilder Gold> naar overzicht

Webbuilder Gold gaat nog een stap verder dan Webbuilder Pro. Eveneens bepaalt u met onze handige online wizard zelf de inhoud van de website. Echter, het design van de site is door  ons aangepast. Kleuren, lettertypes en logo zijn allemaal in een lijn met de huisstijl van uw bedrijf. Hierdoor krijgt uw bedrijf op elk medium dezelfde look.

Inbegrepen
- Design volgens uw huisstijl
- Eigen domeinnaam
- Website online updaten (CMS)
- Online support
- Richtext (afbeeldingen, diareeks, video,..)
+ 10 e-mail adressen
+ 1500MB webruimte
+ 10 GB verkeer per maand
+ Subpagina's
+ Statistieken


Stappenplan
1. analyse
Om een geslaagd resultaat te bekomen, is het cruciaal dat wij weten wat u wil. We analyseren kort uw behoeften en geven advies welk pakket best bij u past.
2. domeinnaam en e-mail adressen
U kiest uw eigen .be domeinnaam en bijbehoordende e-mail adressen. Wij zorgen voor de technische installatie hiervan.
3. design
Op basis van uw wensen stellen wij een aantal designs voor of brengt u zelf een design aan . Vervolgens wordt dat ontwerp aangepast wordt tot het volledig bij uw huisstijl past.
4. training + test site
U krijgt een korte training, zodat u alle mogelijkheden van het pakket kent. Vervolgens kan u op een test site in alle rust uw website voorbereiden.
5. lancering
Wanneer de site volledig klaar is, wordt hij gepubliceerd op het uiteindelijke domein zodat hij bereikbaar is voor iedereen.
6. opvolging
Wij houden uitgebreide statistieken bij van uw website qua bezoekersaantal, bezoeksduur, meest bekeken pagina's, succes in de zoekmachines e.d. Hiervan krijgt u maandelijks een rapport samen met onze conclusies en aanbevelingen.


€50/maand (btw incl).
Gratis demo
Vraag nu een gratis en vrijblijvende demo aan!

E-mail of telefoonnr.: